Cursor CNC Zrt. szeptemberi híreink

A céggel való közös munkám 4 évre, az első gépek érkezéséig nyúlik vissza, más szakmai összefüggésben. A megélt gazdasági és szakmai nehézségek távoli szemlélőjéből lettem a csapat vezetője. A cél regionálisan meghatározó, rugalmas, magas minőséget kínáló egyedi és kis szériás gyártóvá válni, akik specialistái bizonyos, mások által került területeknek, mint a nehezen megmunkálható anyagok, generatív geometriák.

Mindezt a könnyűnek nem ígérkező utat egy kiváló csapat összekovácsolásával, kimagasló szervezeti kultúra megteremtésével tervezem elérni, ahol a szükséges elméleti és gyakorlati tudást együtt építjük fel, osztjuk meg egymással, és tesszük következetesen reprodukálhatóvá az üzemben, az ügyfelek elégedettségére. Folyamatainkat a fejlett információs technológia segítségével tesszük átláthatóvá és mérhetővé, és a kapott adatokat a fejlesztési folyamatink alapjaként hasznosítjuk.

Célunk, hogy az elért eredményeket, szabad kapacitásokat, megosszuk Önökkel. Illetve, hogy lehetőséget teremtsünk az együttműködésre, közös fejlődésre és sikerek elérésére.

Ha Ön is szeretne velünk dolgozni, keressen bizalommal!

 

Sipos Ádám vagyok, a Cursor CNC Zrt. forgácsolási divíziójának cégvezetője, egy remek csapat irányítója, kitűzött szakmai és egyéb célok, nem utolsó sorban az ügyfélelégedettség elérésének felelőse.

A fotót készítette: Boda Sándor kollégánk.