CNC MEGMUNKÁLÁS

Fő tevékenységként korszerű, intelligens technológiák alkalmazása mellett, prémium OKUMA CNC szerszámgépekkel egyedi, kis és nagyméretű munkadarabok megmunkálását végezzük. Célunk a rendelkezésre álló minőségi gépekkel, kvalifikált szakemberekkel hatékony, elvárásaiknak megfelelő termékek gyártása.

Bérgyártás mellett vállaljuk egyedi prototípus termékek, akár modellezéssel, akár rajz alapján történő első bemintázását. A megmunkálás optimalizálását, szerszámokkal vagy technológiával. Minden forgácsolt alkatrészt 3D koordináta mérőgép bizonylatával nyújtunk át megrendelőiknek.

Tudjuk, hogy bonyolult alkatrészek megmunkálásához, de akár a megméréséhez is szükség lehet készülékre. Cégünk mérnökei arra törekednek, hogy a lehetőségekhez mérten a legegyszerűbb, de hatékony készülékeket tervezzenek. Szerteágazó tapasztalatainkat a saját készülékeink kapcsán szereztük, amelyeket a saját egyedi és széria gyártásaink során kamatoztatunk. Hidraulikus és pneumatikus készülékek tervezését és legyártását, illetve telepítését is vállaljuk.

Elsősorban egyedi alkatrész gyártónak tartjuk magunkat. A piaci igényeket látva, úgy gondoljuk, hogy a kis és közepes széria gyártásnak is helye van az üzemünkben. A szériális gyártásban a fő kihívás a megmunkálási idő csökkentése. Ez két lépésben valósul meg. Szerszám forgalmazókkal szorosan együtt működve folyik a szerszámok tesztelése, s azok bevezetése a hatékonyabb gyártás érdekében. Ezáltal valósul meg a főidő csökkentése. Emellett nagyon fontos a mellékidő optimalizálása poke-yoke figyelembevételével és meghagyásával.