Rólunk

2021-től a TAKAMAZ CNC szerszámgépek kizárólagos hazai értékesítője és márkaszervíze. Cégünk az ország egész területén biztosítja a magas színvonalú szervíz szolgáltatást és alkatrész utánpótlást.

A Cursor CNC Zrt. korszerű OKUMA és TAKAMAZ CNC megmunkáló gépekkel és intelligens technológiák alkalmazásával jelent meg a piacon. Vállaljuk egyedi, kis- és nagyméretű munkadarabok megmunkálását, valamint egyedi alkatrészek tervezését és gyártását. Gépparkunk lehetőséget nyújt prototípus- és sorozatgyártásra egyaránt. Megmunkáló központjaink által biztosított bonyolult, nagy pontosságú alkatrészek gyártása, akár 3D modell alapján is.

OKUMA portálmarógépünkön a hegesztett szerkezeten kívül, henger jellegű alkatrészek megmunkálását is biztosítani tudjuk, akár 5000 mm-es hosszig. Folyamatosan törekszünk a megrendelői igényeknek való megfelelésre, s ennek érdekében a folyamatos fejlődésre, ezért cégünk kiemelkedő rugalmasságot nyújt. Flexibilitásunk elsősorban a gyors ajánlatkészítésből, hatékony és minőségi kivitelezésből ered minden esetben. Cégünk elsődleges célja, hogy olyan kvalifikált szakembereket foglalkoztasson, akik már több éves tapasztalattal rendelkeznek saját szakterületeiken.

Telephelyünk könnyen megközelíthető gyalogosan és akár 24 tonnás teherautóval. A közelben található az ipari központ csomópontja, illetve az autópálya.

Takamaz kendama
Takamaz kendama
2021.09.10.

A kendama egy egyszerű, ügyességi japán fajáték, amely a szem és kéz koordinációt, koncentrációt, egyensúlyérzéket és reflexet fejleszti. Japánban a mai napig komoly sportnak számít. Általában fából készülnek ezek a játékok, de ezalkalommal a Takamaz megpróbálta alumíniumból legyártani.

EMO Milano 2021
EMO Milano 2021
2021.09.09.

EMO Milano 2021

Találkozzunk személyesen is, látogassa meg standunkat: F04 G03 / Hall 2.

Új gépbemutatók:
XT-8MY
XW-30Plus
XW-130

Takamaz 5 percben
Takamaz 5 percben
2021.09.09.

Takamaz 5 percben!

Úttörő a helytakarékos CNC esztergák piacán

Néhány percben szeretnénk bemutatni, hogy mit is képvisel a TAKAMAZ, főbb irányelveit, termékeit, beleértve a 6”-os esztergákat.

MINDEN, AMI FOROG – A miniatűrtől a gigantikusig
MINDEN, AMI FOROG – A miniatűrtől a gigantikusig
2022.08.23.
A Nidec Corporation 1973-ban alapult, japán motorgyártó vállalat, mely három örök érvényű alapelvre épült. Ezek a következők: szenvedély, lelkesedés, kitartás; A csaknem 2 milliárd yen éves...

CNC MEGMUNKÁLÁS

Egyedi gyártás
Prototipus gyártás
Sorozatgyártás

Partnereink